Videocoach

by Bram

Samen met een video-coach van De Videomakers heb ik aan de setting, de opname, bewerking, en ook het script van deze video gewerkt. Het resultaat is een kort, bondig en vlot filmpje.

Omdat ik een zo goed mogelijke serie wil maken voor jullie, wilde ik mijn vaardigheden en inzichten met betrekking tot het maken van een YouTube-video verbeteren vóórdat ik de rest van de video’s op ging nemen.

Ik heb er zin in om de volgende aflevering over effectiviteit te maken. Mijn eerdere oproep om hulp heeft succes gehad en ook zal Ellen Kramer in de toekomst meer betrokken zijn bij Stichting MS in beeld. In een komend nieuwsbericht zal ik hier meer over schrijven.

Voor nu, bekijk de video en abonneer je op het nieuwe YouTube kanaal!

You may also like

2 comments

Silfur Bond 8 oktober 2019 - 09:32

Fantastisch idee. Ik heb zo veel vragen over de hsct behandeling. Ik hou van goed onderzochte , kritische en onbevooroordeelde antwoorden.
Veel succes Bram

Reply
Bram 8 oktober 2019 - 09:39

Bedankt voor je opmerking! Ik hoop je vragen te beantwoorden, zo niet, dan laat het me weten, dan zoeken we het uit!

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More