Hulp gezocht

by Bram

Hulp gezocht bij het voorbereiden van video’s over HSCT voor MS

Ik ben op zoek naar iemand die me wil helpen bij het voorbereiden van de volgende afleveringen in de videoserie van Stichting MS in beeld over HSCT voor MS. 

Mijn ideeën voor de volgende aflevering (de eerstvolgende gaat over de effectiviteit van HSCT) wil ik graag met iemand bespreken en bediscussiëren, voordat ik ze uitwerk, zodat ik de juiste vragen beantwoord op een begijpelijke manier. Hiervoor ben ik niet op zoek naar een wetenschapper, maar iemand die persoonlijk geïnteresseerd is in de behandeling (het liefste iemand met MS die deze behandeling (nog) niet heeft ondergaan en op zoek is naar informatie; doelgroep voor de video’s)

Zelf maak ik een initieel uitgebreid plan voor de aflevering. Dit plan wil ik dan via Skype bespreken. Hierna ga ik aan het werk met toevoegingen en aanpassingen die ik dan weer wil bespreken via Skype. 

Na het afronden van deze discussiefase zal ik een script schrijven en dia’s maken voor de uiteindelijke video. Deze zullen we als laatste bespreken voordat het script naar de redactie en vervolgens naar een beoordelingscommissie wordt gestuurd. 

Laatste veranderingen zullen dan worden doorgevoerd en het uiteindelijke script zal worden besproken via Skype (de beoordelingscommissie heeft 14 dagen de tijd om het script te beoordelen) en dan ga ik aan de slag met het maken van de video.

Vereisten

  • Wil meer leren over de HSCT-behandeling voor MS
  • Heeft de behandeling (nog) niet zelf ondergaan
  • Is geen expert op het gebied van de HSCT-behandeling
  • Kan Skype gebruiken
  • Staat open om te discussiëren over de onderwerpen van de afleveringen
  • Kan hier per week 1-2 uur aan besteden
  • Heeft hiervoor tijd tussen 9.00u-11.30u of 14.00u-16.00u (dag in overleg)
  • Heeft geen bezwaren om een geheimhoudingsovereenkomst te onderteken, waarin staat dat er niet met derden gecommuniceerd zal worden over tussentijdse inhoudelijke zaken

Stuur me een email als je interesse hebt: bram@msinbeeld.nl

Het projectvoorstel van de videoserie is hier te vinden.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More