YouTube-kanaal live

by Bram

Het YouTube-kanaal van Stichting MS in beeld is live. Ik heb vanochtend de eerste video online gezet, een welkomstvideo waarin ik uitleg wie ik ben, wat het doel van de stichting is, en het project HSCT voor mensen met MS.

In de projectomschrijving staan meer details over deze videoserie. Vorig jaar heb ik twee afleveringen opgenomen voordat ik Stichting MS in beeld had opgericht. Vanaf nu zullen nieuwe afleveringen op dit YouTube-kanaal worden geplaatst.

Ik heb in onze nieuwe woning een kleine studio-ruimte ingericht speciaal om video’s voor MS in beeld te maken. Ook heb ik nieuwe apparatuur aangeschaft en nieuwe software. Met het maken van iedere video leer ik een boel nieuwe dingen. De volgende aflevering wordt aflevering 3 over de effectiviteit van HSCT voor MS. Je kunt je nu al abonneren op het YouTube kanaal, en als je op het belletje klikt dan ontvang je van YouTube een melding zodra ik een nieuwe video online plaats.

You may also like

2 comments

Frieda 26 januari 2021 - 11:30

Hoi Bram,
Ik begrijp dat je veel energie in je filmpjes steekt! Dank daarvoor. Helaas kost ’t mij ook veel energie om ze te bekijken. Na je laatste filmpje waarin alleen maar vragen opgeworpen werden had ik niks geleerd en moest ik wél meteen rusten. Is het mogelijk om een schriftelijke versie van de tekst van je video’s te leveren op de een of andere manier? Dan ben ik er met een veel minder heftige concentratie in twee minuten doorheen en kan ik daarna nog iets anders doen. Ik denk dat dat voor meer mensen met MS geldt.
Frieda van der Sar

Reply
Bram 27 januari 2021 - 00:53

Hoi Frieda, wat vervelend dat het je veel energie kost om de video te bekijken. Ik heb er juist voor gekozen om video’s te maken en geen teksten omdat ik dacht dat mensen met MS vooral last hadden van het lezen van lange teksten (dat had ik zelf namelijk). Ik heb er niet bij stil gestaan dat er ook mensen zijn die juist liever een kort stukje lezen. Ik heb nagedacht over wat je schreef, en ik heb dit gemaakt (klik op het woord “dit”). Heb je daar wat aan?

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More