YouTube-kanaal live

by Bram

Het YouTube-kanaal van Stichting MS in beeld is live. Ik heb vanochtend de eerste video online gezet, een welkomstvideo waarin ik uitleg wie ik ben, wat het doel van de stichting is, en het project HSCT voor mensen met MS.

In de projectomschrijving staan meer details over deze videoserie. Vorig jaar heb ik twee afleveringen opgenomen voordat ik Stichting MS in beeld had opgericht. Vanaf nu zullen nieuwe afleveringen op dit YouTube-kanaal worden geplaatst.

Ik heb in onze nieuwe woning een kleine studio-ruimte ingericht speciaal om video’s voor MS in beeld te maken. Ook heb ik nieuwe apparatuur aangeschaft en nieuwe software. Met het maken van iedere video leer ik een boel nieuwe dingen. De volgende aflevering wordt aflevering 3 over de effectiviteit van HSCT voor MS. Je kunt je nu al abonneren op het YouTube kanaal, en als je op het belletje klikt dan ontvang je van YouTube een melding zodra ik een nieuwe video online plaats.

You may also like

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More