De allerbeste wensen voor 2023!

by Bram
 Het bovenstaande beeld is volledig gegeneerd door kunstmatige intelligentie.
(DALL-E 2, prompt: “An aquarel painting with fireworks, butterflies, and a brain on top of a stack of books”)

Gezamenlijk keken jullie vorig jaar maar liefst 1320 uur naar onze video’s, bedankt voor jullie interesse! Speciale dank voor de mensen die extra moeite hebben genomen om mij in een persoonlijk berichtje te laten weten de video’s te waarderen, jullie berichten zijn goud waard. Over goud gesproken, aan de mensen die het afgelopen jaar hebben gedoneerd: een diepe buiging en hartelijke dank!

Ook aankomend jaar zullen wij ons blijven inzetten om ingewikkelde dingen op een begrijpelijke manier uit te leggen.

Speciale dank ook aan het bestuur van MS in beeld. Ellen Kramer heeft zich afgelopen jaar niet alleen met onze stichting ingezet voor mensen met MS, ook heeft ze een geweldige bijdrage geleverd aan het proces om HSCT (stamcelbehandeling) eindelijk in Nederland beschikbaar te krijgen. Vorig jaar heeft Matthieu van Straaten zich aangesloten als penningmeester. Zijn betrokkenheid en interesse is niet alleen nuttig, maar het is ook een geweldige motivatie.

Bedankt voor het kijken, en tot de volgende video!

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More