Enquête buitenlandse HSCT-behandeling

by Bram


HSCT voor MS is een actueel onderwerp en iedereen kent de verhalen van mensen die naar het buitenland gaan. We zijn benieuwd hoe het onderwerp leeft onder mensen met MS. We hebben daarom een anonieme, enquete opgesteld. Doel van de enquête is, om aan neurologen en beleidsmakers te laten zien dat het echt een actueel onderwerp is.
Wij vragen een paar minuten van je tijd, van iedereen die ooit een HSCT voor MS heeft ondergaan, hier nog mee bezig is, maar ook van iedereen die besloten heeft om het niet te doen. Ook als je eerder aan ons grote onderzoek hebt meegedaan vragen we je de enquête in te vullen.

Hartelijk dank,
Ellen Kramer en Bram Platel

You may also like

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More