Ellen Kramer genomineerd

by Bram

We zijn wederom geweldig trots op onze secretaris Ellen Kramer. Dit keer omdat ze genomineerd is voor de Nora Holtrust Prijs.

“Ellen Kramer heeft zich ingezet om stamceltherapie bij MS vergoed te krijgen in Nederland. Daarnaast zet zij zich nog steeds in om mensen met MS te helpen en te informeren over deze behandeling en om in binnen- en buitenland aandacht te vragen voor het feit dat mensen naar het buitenland gaan voor deze behandeling. Zij is onderdeel van de groep die hier onderzoek naar heeft gedaan en doet. Omdat zij vindt dat iedereen recht heeft op goede zorg zet zij zich ook in voor veilige nazorg, specifiek voor mensen die naar het buitenland zijn geweest voor de stamceltransplantatie. “

Naast Ellen zijn Gerald Hengstman van Upendo, Nanda Felderhof van MS-zorg Nederland en Upendo, Professor Hanneke Hulst en Beatrijs Wokke neuroloog bij het NMO(SD) en MOG(AD) expertisecentrum van het Erasmus MC genomineerd.

Klik hier om te stemmen

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More