Informatie over beloopsvormen

by Bram

De volgende video van Stichting MS in beeld zou gaan over de effectiviteit van de HSCT-behandeling voor MS. Daarvoor heb ik een enorme hoeveelheid informatie verzameld en was ik begonnen met het maken van een script voor de video.

Elk stukje informatie beschrijft resultaten specifiek voor de verschillende ‘vormen‘ of ‘varianten‘ van MS. Altijd wordt er wel onderscheid gemaakt tussen RRMS, SPMS en PPMS. In veel gevallen wordt er ook gesproken over ‘actieve’ en ‘niet-actieve ziekte’ en de eventuele aanwezigheid van progressie.

Ik ben me daarom gaan verdiepen in die klinische beloopsvormen van MS. Die informatie vond ik zo interessant en nuttig dat ik die graag met jullie wilde delen. Vooral het ‘lekkende zwembad’-model vond ik super informatief.

Dus wil je meer weten over de beloopsvormen van MS, bekijk dan zeker deze video!

You may also like

2 comments

Dimitri Gallait 13 november 2020 - 09:53

Fantastic..enlightening

Reply
Bram 13 november 2020 - 10:50

Thanks!

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More