‘Brain Health’ Handboek

by Bram

Deze week plaatste de MS vereniging Nederland een link naar het in 2018 geschreven handboek ‘Brain Health’. Het boekje is, ook al doet de titel anders vermoeden, geschreven in het Nederlands.

Het handboek heeft niets met de HSCT-behandeling te maken. Maar het is heel helder geschreven, objectief en heel nuttig voor iedereen met MS.

Het handboek helpt mensen met MS te begrijpen hoe ze hun hersenen zo gezond mogelijk kunnen houden, maar ook hoe ze aan hun zorgverleners kunnen vragen om de best mogelijke zorg te leveren.

“In dit document wordt uitgelegd hoe mensen met MS de aanbevelingen in de praktijk kunnen brengen die worden gegeven in het rapport ‘Brain health: tijd is essentieel bij multiple sclerose’.
Dit handboek en het rapport zijn opgesteld door een internationale groep mensen die inzicht hebben in hoe het is om te leven met MS. De groep omvatte mensen met MS, vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties, artsen, onderzoekers, verpleegkundig specialisten en gezondheidseconomen.

Dus mocht je het handboek nog niet gelezen hebben, dan raad ik dat echt aan!

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More