Genomineerd voor MSweb-prijs

by Bram

Vandaag werd bekend gemaakt dat ik samen met vier anderen ben genomineerd voor de ‘Nora Holtrust MSweb-prijs’.

“De Nora Holtrust MSweb-prijs wordt toegekend aan iemand die zich het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor mensen met multiple sclerose (MS).”

Ik vind het een eer om genomineerd te zijn. Het is bijzonder om mijn naam te zien tussen vier top-kandidaten. Alle vier leveren ze fantastische bijdragen voor mensen met MS in Nederland. Ondanks de uitdagingen die MS met zich meebrengt werken Mariëlle, Sarah en Fiona hard om anderen met dezelfde ziekte te helpen en alle drie op hun eigen manier.
Hanneke is de enige in het lijstje die zelf geen MS heeft, maar dat wil niet zeggen dat het daarom gemakkelijk is wat ze doet. Ik weet dat ze heel hard werkt als top-wetenschapper en onderwijzer aan het AmsterdamUMC, maar daarnaast neemt ze ook heel erg veel tijd om die wetenschap op een uitgebreide en begrijpelijke manier uit te leggen aan mensen met MS.
Naast dit lijstje genomineerden zijn er nog tientallen anderen die zich belangeloos inzetten voor het welzijn van mensen met MS. Als MS-patiënt wil ik iedereen hartelijk bedanken voor al hun werk!

Ik vind het bijna vervelend om te vragen voor jullie stem. Bijna, want natuurlijk zou ik heel graag willen winnen! Hoe fantastisch zou dat zijn!

Dus stem op mij via deze ->link<-!

Tot donderdag 20 mei kan er gestemd worden. De winnaar wordt rond Wereld MSdag op 30 mei bekendgemaakt.

You may also like

2 comments

Regine Verbeek 7 mei 2021 - 19:23

Fantastisch werk!!!

Reply
Dimitri Gallait 17 mei 2021 - 06:15

Volunteers…
The Salt Of The Earth

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More