Fijne kerst & Gelukkig nieuwjaar

by Bram

Namens Stichting MS in beeld wens ik iedereen hele fijne feestdagen en en zeer gelukkig 2019! De stichting staat nu nog in de kinderschoenen, maar ik heb hier zonder aarzeling enorm veel tijd, energie en geld in gestoken, omdat ik verwacht hier veel mensen mee te kunnen helpen.

De afgelopen periode heb ik me intensief beziggehouden met het opzetten en verbeteren van de website, onze Facebook pagina, een twitter-pagina, en zelfs een LinkedIn pagina. Dus nu de hoogste tijd voor de eerste nieuwsbrief, die in het nieuwe jaar met meer regelmaat zal verschijnen. 

Het afgelopen jaar heeft voor mij persoonlijk vooral in het teken gestaan van herstel na een zwaar 2017. Mijn leven en werk veranderde compleet. Met het oprichten van deze stichting heb ik een zinvol nieuw doel gevonden, waarvoor ik mijn talenten, kennis en ervaring kan inzetten. Het werk voor deze stichting doe ik vrijwillig en zonder daar iets mee te verdienen.

Het nieuwe jaar zal voor deze stichting in het teken staan van groei. Ik vraag u om aan de stichting financieel te steunen met een donatie.
Ik heb er alle vertrouwen in en zal u graag van nieuwe ontwikkelingen op de hoogte houden!

De allerbeste wensen voor 2019,

Bram Platel

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More